Україна

Прем'єр-ліга

Полісся – Чорноморець 1:4. Україна, 22-й тур. Звіт

Одесити розірвали оборону господарів на початку другого тайму. Головним героєм поєдинку став Артур Авагімян, який оформив хет-трик за 11 хвилин.

2024-03-30 17:50

«Чорноморець» у попередніх 4 матчах не знав смаку перемог. Щоправда, у Полісся ситуація гірша – серія без перемог налічувала 7 поєдинків.

Гру активніше розпочали одесити, але Бойчук трохи не встиг на дальню стійку, аби замкнути скидку. «Полісся» відповіло пострілом Петряка – трохи неточно.

Ближче до перерви вже «Полісся» мало супершанс. Луїфер Ернандес з кількох метрів не забив – Брагару героїчно виніс м'яч з лінії воріт. Ндукве пробив під поперечку – Варакута перевів на кутовий. На перерву команди так і пішли з нулями на табло.

Все змінилось у другому таймі. Бадібанга протягнув правим флангом та без перешкод навісив, а Авагімян замкнув на дальній стійці. На 60-й хвилині «Чорноморець» подвоїв перевагу – непогана контратака, Брагару скинув на Авагімяна, а той вбіг у штрафний та пробив у ближній кут. А ще через 3 хвилини Артур шикарним пострілом зі штрафного оформив хет-трик!

«Полісся» змогло відіграти один м'яч – Кушніренко замкнув навіс Мустафаєва з кутового. Щоправда, Богдан дуже швидко підвів «Полісся», отримавши другу жовту за необов'язковий фол проти Кузика. Після цього градус напруги зріс – Авагімян, Таллес Коста та Бойко отримали жовті в одному епізоді. А Кузик вже на 90-й хвилині поставив крапку в зустрічі – результативна передача в активі Штогріна.

ПОЛІССЯ – ЧОРНОМОРЕЦЬ – 1:4
Голи:
 Кушніренко (74) – Авагімян (53, 60, 64), Кузик (90).
Полісся: Бойко, Кравченко, Кушніренко, Кравець, Михайліченко, Крушинський (Таллес Коста, 61), Петряк (Будківський, 61), Козак (Мустафаєв, 72), Танковський, Луіфер (Фортюне, 72), Ндукве (Назаренко, 46).
Чорноморець: Варакута, Путря, Бадібанга (Альваренга, 89), Гучек, Брагару, Васильєв, Авагімян (Присяжнюк, 85), Єрмаков, Штогрін, Бойчук, Ієде (Кузик, 46).
Попередження: Авагімян (82) – Козак (45+1), Кушніренко (63), Бойко (82), Таллес Коста (82).
Вилучення: Кушніренко (78).

football24.ua