Україна

Прем'єр-ліга

Металіст 1925 – Олександрія 0:0. Україна, 21-й тур. Звіт

Результат матчу підтримав цьогорічну традицію – «Металіст 1925» не перемагає, а «Олександрія» не програє.

«Футбольний клуб»

2023-04-15 17:03

В заключній частині сезону суперники вирішують різні турнірні завдання: «Олександрія» бореться за місце в єврокубках, а «Металіст 1925» докладає зусиль, щоб не опуститися до зони вильоту. Тож залікові пункти в таблицю потрібні були кожній з команд.

Суперники розпочали гру досить обережно, приділяючи увагу в першу чергу надійності оборони. Активніше діяли гості, але гострих моментів біля воріт господарів поля не виникало.

Ближче до перерви атаки «Олександрії» ставали дедалі гострішими. В першу чергу завдяки активним діям Калитвинцева. Однак реалізувати перевагу гості не змогли.

А під завісу першого тайму вже господарі поля створили момент – після розіграшу кутового Бичек пробивав з гострого кута, але влучив у поперечину.

В другій половині зустрічі характер гри не змінився – більше атакували гості, а гострота виникла біля воріт Шевченка: мяч після удару Русина потрапив у поперечину. «Олександрія» відповіла небезпечним прострілом, який не зміг замкнути Мірошниченко.

До кінця зустрічі суперники так і не спромоглися на результативні дії – 0:0.

МЕТАЛІСТ 1925 – ОЛЕКСАНДРІЯ – 0:0
Металіст 1925: Сидоренко, Жичиков, Є.Ткачук, Курило, Капінус, Габі, Русин, Кравченко (Безуглий, 86), Вачіберадзе (Чирук, 61), Дмитренко, Бичек (А.Ткачук, 78).
Олександрія: Шевченко, Мірошниченко, Логінов, Цуріков (Кожушко, 61), Бондаренко (Бабогло, 46), Михайленко (Мустафаєв, 61), Сігєєв (Волошин, 73), Ковалець, Калитвинцев, Третьяков (Шулянський, 80), Кулаков.
Попередження: Кравченко (31), Безуглий (87), Жичиков (90+2) – Бондаренко (44).

footclub.com.ua