Україна

Прем'єр-ліга

Минай – Металіст 1:0. Україна, 14-й тур. Звіт

Суперники вже давно не відчували смак успіху. Готові вони були не «зрадити» собі й у Минаї, але в кінцівці господарі все ж спромоглися завдати влучного «пострілу».

«Футбольний клуб»

2022-11-20 14:05

Переможця цього протистояння було визначити вкрай важко заздалегідь. Адже минайці вдома в поточному сезоні ще не перемагали, а безвиграшна серія харків’ян в чемпіонаті до сьогодні налічувала п’ять матчів.

Проти статистики команди особливо не перли й на стадіоні «Минай». Із створенням моментів в них виникали величезні проблеми.

Перший реальний гольовий епізод трапився лише під перерву, коли Данило Книш, який вимушено вийшов на заміну заміть Дмитра Коркішка, з гострого кута не зміг переграти Олександра Бандуру.

Нічого не змінилося й у другій половині. Все, на що награли супротивники, це декілька невлучних спроб без особливої претензії на небезпеку. Здавалося, що матч так і докотиться до нульовки, однак у господарів наприкінці пройшла передача Тараса Дмитрука на Олега Вишневського, котрий із «другого поверху» не залишив шансів Оресту Костику.

Після цієї вистражданої звитяги підопічні Володимира Шарана піднялися на 11-ту сходинку таблиці, а команда Олега Ратія залишилася дев’ятою, в двох очках від сьогоднішнього свого опонента.

МИНАЙ – МЕТАЛІСТ – 1:0
Гол:
 Вишневський (87).
Минай: Бандура, Дмитрук, Нємчанінов, Горін, Трубочкін (Рогозинський, 90+2), Хахльов, Вітенчук, Кулієв (Колесник, 77), Твердохліб, Воробчак (Касімов, 90+2), Вишневський (Байдал, 88).
Металіст: Костик, Мизюк, Клименчук, Романюк (Шамич, 58), Каплієнко, Ралюченко, Коркішко (Книш, 19), Багачанський (Панасенко, 58), Підлепенець, Картушов (Демченко, 84), Прядун.
Попередження: Трубочкін (90+1) – Романюк (50), Клименчук (56), Ралюченко (69), Шамич (90).

footclub.com.ua