Україна

Прем'єр-ліга

Минай – Кривбас 1:0. Україна, 21-й тур. Звіт

Господарі цього поєдинку ведуть відчайдушну боротьбу за виживання. Напередодні закарпатці лише за кращими додатковими показниками перебували поза зоною вильоту, маючи однакову кількість очок із іншими борцями за виживання «Металістом» і «Рухом».

«Футбольний клуб»

2023-04-14 15:00

У свою чергу після потужного цьогорічного спурту перед гостями стала реально вимальовуватися перспектива єврокубків. Криворіжці на чотири залікові бали відставали від «Олександрії», що окупувала п’яту сходинку в таблиці. Отже бій обіцяв бути запеклим.

Таким він і вийшов, але, нажаль, без якоїсь футбольної естетики. «Минай» несподівано повів у рахунку вже в дебюті, коли Олег Вишневський реалізував шанс, що йому створив Ігор Гончар. Однак гольовий спалах відразу загасила боротьба. «Кривбас» відповів серією кутових без жодних дивідендів і зав’яз у намаганнях створити хоч якийсь креатив у наступальних діях. Суперника ж такий перебіг після власного стартового успіху цілком улаштовував.

Перерва фактично нічого не змінила в сценарії гри, ще більше її спростивши. Підопічні Юрія Вернидуба посили тиск, тоді як футболісти Володимира Шарана остаточно перейшли на тактику контратак. Утім, це жодним чином не вплинуло на якість футболу і кількість гольових моментів.

Криворіжці так і не спроміглися запропонувати опоненту складних завдань, тоді як минайці навіть мали нагоду збільшити перевагу під час одного з випадів…

МИНАЙ – КРИВБАС – 1:0
Гол:
Вишневський (4).
Минай: Бандура, Гончар, Нємчанінов, Кравчук, Мельник (Чуєв, 46), Вітенчук, Горін (Петько, 84), Твердохліб, Воробчак (Гечев, 23), Вишневський, Булеза (Рогозинський, 60).
Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік, Рябов, Бескоровайний, Дібанго, Банада, Приходько (Микитишин, 46), Татарков (Кораблін, 76), Капич, Задерака (Луньов, 68), Устименко.
Попередження: Вишневський (54), Булеза (57), Твердохліб (62), Нємчанінов (90+3) – Бескоровайний (45+1), Понєдєльнік (63), Капич (74).

footclub.com.ua