Україна

Прем'єр-ліга

Україна, 21-й тур. Чорноморець – Ворскла 0:1. Заявка Сефері

Завершальний матч 21-го туру Прем’єр-ліги пройшов в Одесі на Великдень – у гості до «Чорноморця» завітала полтавська «Ворскла».

2023-04-16 17:19

Полтавцям треба було виключно перемагати, щоб зберегти хоч якісь ілюзії щодо єврокубків. Втім, все скидалося на нічию і цього разу. «Ворскла» дещо краще виглядала до перерви та могла виходити вперед на 20-й хвилині. Розіграш кутового призвів до удару Степанюка в поперечку. Каркас ще раз врятував «Чорноморець» під завісу тайму. Бацула крутив хитрий навіс-удар, але м'яч після рикошету влучив у стійку! Господарі відповіли спробою Кузика, яку парирував Ісенко.

По перерві «Ворскла» також мала кращі шанси. Паст з горем навпіл відбив удар Олійника, який скаже своє слово у ролі асистента. Денис увірвався до карного майданчика, відкотив Сефері і потягнув захисника за собою. Албанець чудово скористався простором, пробивши поміж ніг Путрі – 0:1. Сефері з 9 голами вирвався на третю сходинку бомбардирських перегонів Премєр-ліги.

«Чорноморець» за решту часу не встиг відігратися і втратив статус непереможного у цьому році. Одесити досі заграють із зоною вильоту (всього очко запасу), а от «Ворскла» трішки наблизилися до «Олександрії» (7 пунктів).

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ВОРСКЛА – 0:1
Гол:
Сефері (86).
Чорноморець: Паст, Путря, Салюк, Гучек, Брагару, Васильєв, Політило (Єрмаков, 46), Бадібанга (Авагімян, 75), Кузик, Алефіренко, Юсов (Войтіховський, 40).
Ворскла: Ісенко, Пердута, Чеснаков, Кравець, Бацула, Павлюк, Скляр, Олійник (Яворський, 88), Челядін (Феліпе, 68), Степанюк, Сефері.
Попередження: Васильєв (30), Войтіховський (90+2) – Бацула (45), Чеснаков (51), Павлюк (59), Олійник (64).

football24.ua