Україна

Прем'єр-ліга

Металіст 1925 – Мінай 0:1. Україна, 8-й тур. Звіт

Мінімальну перемогу закарпатцям забезпечив гол Єгора Твердохліба.

2022-10-19 20:36

Матч у Ковалівці через повітряну тривогу розпочався із запізненням о дві з половиною години. Мабуть, ця пауза вплинула на команди: одразу ж і наново налаштовуватися довелося, і розминатися. Втім, яскравої гри від них ніхто й не чекав.

І харків'яни, і минайці від початку дали зрозуміти, що головне для них сьогодні – результат: багато бігали, старалися, часто помилялися… При цьому треба визнати, що команда Володимира Шарана спочатку виглядала явно цікавішою. Футболісти «Мінаю» діяли, як мінімум, більш наполегливо та агресивно. Та й моменти створювали частіше.

Наприклад, у першому таймі могли відзначитися Вишневський та Рогозинський, але в першому випадку удар був заблокований в останній момент, у другому – надійно зіграв воротар суперників.

Після перерви ситуація на полі вирівнялася. Тепер уже ближче до голу був «Металіст 1925»: Габелок влучив у перекладину, а після удару Русіна «Мінай» врятував Бандура.

Загалом поступово команди розігралися. А ключовим став епізод на 69-й хвилині після подачі кутового біля воріт «1925-х»: Твердохліб продавив захисника і з другої спроби заніс м'яч у ворота.

«Мінай» здобув другу перемогу в чемпіонаті, зрівнявшись з «Металіст 1925» за набраними очками.

МЕТАЛІСТ 1925 – МИНАЙ – 0:1
Гол: Твердохліб (69).
Металіст 1925: Мозіль, Капінус, Вачіберадзе, Пономар, Русин (Бичек, 75), Ременюк, Курило, Кравченко, Габелок, Жичиков, Безуглий.
Минай: Бандура, Кулієв (Чуєв, 81), Воробчак, Твердохліб, Нємчанінов, Горін, Гончар (Чуєв, 87), Хахльов (Байдал, 87), Вітенчук, Вишневський, (Коломоєць, 81), Рогозинський (Трубочкін, 66).
Попередження: Курило (49), Капінус (90+3) - Нємчанінов (18), Бандура (90+3). 

footclub.com.ua