Україна

Регіони

На Тернопільщині б’ють на сполох

Виконком Тернопільської обласної федерації футболу звернувся до голови Тернопільської ОДА Юрія Чижмаря, голови обласної ради Михайла Миколенка, до голів райдержадміністрацій та районних рад, представників аматорських футбольних команд, які беруть участь...

Zik.ua

2008-03-28 12:30

…у чемпіонаті області з футболу у цьогорічному сезоні, з проханням допомогти і посприяти розвитку цього виду спорту, – повідомив 28 березня ЗІКу голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський.

У зверненні, зокрема йдеться: «З метою оптимізації підготовки Тернопільської області до «Євро-2012» та враховуючи заклики Президента України Віктора Ющенка щодо сприяння розвитку футболу в державі, футбольні фахівці, тренери, меценати та уболівальники настійливо просять вас розглянути катастрофічний стан справ у місцевому аматорському та дитячо-юнацькому футболі, що склався внаслідок недостатнього їх фінансування районними органами влади, та вжити заходів щодо виправлення ситуації».

Виконком обласної федерації футболу наголошує на необхідності доручити районним держадміністраціям та радам поліпшити матеріальну базу команд-учасниць чемпіонату області та дитячих футбольних шкіл, секцій і клубів. А також звернути увагу керівництва районів на неприпустимий рівень готовності спортивних споруд у районах до проведення аматорського чемпіонату області з футболу.

zik.ua