Україна

Друга ліга

Президент «Звягеля»: «Нічна атака росіян ніяк не позначилась на команді»

2024-04-08 18:04

Президент «Звягеля» Дмитро Костюк сказав, що команда не постраждала у результаті російської атаки на місто.

– Звягельська міська рада повідомила, що існує загроза забруднення повітря у місті після нічної атаки росіян по об'єкту інфраструктури. Чи позначилася ця ситуація на клубові зараз, яка реакція футболістів і тренерського штабу?
– Команда – гравці, тренери, персонал – такі ж люди, як і всі українці, які понад два роки живуть в умовах війни під постійною загрозою ракетних ударів. Скільки людей пережили окупацію, скільки воюють на фронті і щодня на їхніх очах розриваються тіла побратимів. Думаю, всі наші члени команди розуміють, що ми у війні не перший день, так що ніяк ця подія не позначилася на команді і ніяких панічних реакцій ні від кого немає.

Користуючись нагодою, від імені команди хочу висловити співчуття тим, хто постраждав і хто в ці хвилини не може вийти на вулицю з дитиною через забруднене повітря, хто в стані емоційного шоку тощо – ми дякуємо місту і його жителям, завдяки яким в першу чергу існує команда і дуже вдячні за вчорашній матч з ЮКСА, де підтримати команду прийшла максимальна кількість вболівальників.

На жаль, це не перша подібна трагедія в нашому місті, раніше був прильот просто в спальний мікрорайон, де в людей хати, багато хто загинув, багато хто втратив житло. Про ситуацію в Куп’янську, Краматорську й інших містах нашої країни годі й говорити, тому я не думаю, що варто багато уваги приділяти футбольній команді, яка, на щастя, не постраждала, – сказав Костюк.

«Звягель» наразі є лідером Другої ліги. 

ua.tribuna.com