Україна

Друга ліга

Дозаявка ПФЛ: легіонери підсилили «Звягель»

2024-03-04 13:46

Оглядаємо трансферну кампанію під час зимового антракту-2023/24 і пеходимо до змін у складі команд Другої ліги.

На черзі – «зимовий чемпіон» дивізіону, лідер на час антракту, ПФК Звягель. Команда з Житомирської області дозаявила двох новачків і відзаявила двох гравців.

21-річний півзахисник Борел Томандзото (№14) на батьківщині грав за ФК Отохо, а в ДР Конго – за Мотема-Пембе та Сен-Елуа. В складі збірної Конго U-23 Борел провів три матчі, грав у африканських клубних міжнародних турнірах (2 матчі в Кубку конфедерацій Африки за Сен-Елуа). В лютому цього року конголезець перейшов у Полісся й продовжить виступи в ПФЛ в оренді.

20-річний нападник Венделл Габріел пройшов школу Палмейраса, а від літа 2023 грав в Україні за юнацький склад Дніпра-1 (14 матчів, 9 голів). У лютому цього року бразилець підписав контракт із Поліссям, а в ПФЛ гратиме в оренді.

Натомість, ПФК Звягель відзаявив двох гравців:

23-річний півзахисник Олександр Лавренюк восени зіграв три матчі (один гол), а 24-річний нападник Денис Ндукве лідирував у списку найкращих бомбардирів (15 голів у 16 матчах). Денис продовжить виступи в УПЛ, де вже дебютував у складі житомирян (матч Рух – Полісся – 1:1).

pfl.ua